Ledarskap | Fokus | DISCIPLIN

Så, vem är elisabeth?

Jag har så länge jag kan minnas varit en person som vill basera mitt liv på det jag tycker är intressant och kul. Den fyrkantiga samhällsstrukturen och skolans sätt att lära föll mig aldrig i smaken och jag insåg tidigt att bästa sättet att lära är genom att göra. Med en grundinställning att världen är mitt hem och en inneboende nyfikenhet för resa och kultur har jag med ett öppet sinne dansat i New York, seglat över Atlanten, packat ner livet i en 30L ryggsäck och rest från kontinent till kontinent, provat olika jobb och knutit kontakter. Fullständigt orädd och kanske lite galen.

Med ett sökande sinne efter vem jag är under ytan av samhällets struktur, normer och förväntningar samt tron på att skapa den bästa versionen av mig själv har diverse kurser inom personlig och andlig utveckling avlöst varandra. Jag är av min natur omhändertagande och med intresse för hälsa känns det viktigt för mig att göra skillnad. Vi lever i en av vår tids högsta levnadsstandard men den psykiska ohälsan bara växer. Jag upplever att våra grundläggande behov för en god hälsa och tron på kroppens egen intelligens och kapacitet att läka naturligt har glömts bort. Med en längtan efter att få göra skillnad på riktigt påbörjade jag 2022 en utbildning inom medveten andning och har nu förmånen att jobba med både grupper och privatpersoner som vill expandera sitt medvetande och förbättra sin energikvalité.

2014 fick jag mitt första kontorsjobb som administratör och konkurshandläggare på Advokatbyrå. Helt utan utbildning introducerades jag till den juridiska världen. Jag insåg snabbt att lär jag mig detta har jag goda förutsättningar att själv bli egenföretagare och få jobba med företagande i utvecklingssyfte. Efter ett år utökades arbetsuppgifterna med ekonomi och jag fick mersmak. Jag kombinerade jobb på advokatbyrå med ekonomiska och juridiska kurser.

2019 startade jag min egen verksamhet och har nu förmånen att nyttja min erfarenhet och kreativitet tillsammans med företagare i olika branscher. 

Massage & healing

Verksamhetsutveckling

Upplever du att ditt företag inte lever upp till sin potential? Ska ni genomgå en systemförändring eller behöver ni ekonomiska tjänster? Med stark problemlösningsförmåga och en bred bakgrund inom företagsekonomi skräddarsyr jag lösningar utefter dina behov.  

prenatal treatments

HÄLSA & ENERGIARBETE

Med passion och nyfikenhet för människans naturliga sätt att läka är jag utbildad inom medveten andning och energiarbete. I grupp och privatsessioner guidar jag till ett expanderat medvetande på flera nivåer som skapar ny energi att nå din potential.

Body treatments

Event & upplevelser

Älskar du naturupplevelser på vatten? Med god erfarenhet och brett kontaktnät skräddarsyr jag upplevelser i skärgårdsmiljö. 

Är ditt företag i behov av förare eller navigatör? Då ser jag fram emot att bistå med min kompetens.

Elisabeth Lewenhaupt

Translate »